Нове меню їдальні Верховної Ради: скільки коштує обід для нардепів
Після затяжних літніх канікул нардепи знову зібралися разом, аби попрацювати. Свою роботу Верховна Рада розпочала 7 вересня.
Для журналістів ввели спеціальні картки для відвідування їдальні та обмежили кількість – до 12 журналістів одночасно. Які страви з’явилися в оновленому меню їдальні Верховної Ради і яка у них вартість – читайте у матеріалі.
Найдорожчі страви в їдальні для депутатів – рибні. Філе сьомги – 174 гривні, філе сьомги гриль – 182 гривні. Тартар з сьомгою та авокадо – 241 гривня.
Перші страви: окрошка – 59 гривень і борщ – 51 гривня. А ось за другі страви доведеться віддати від 39 до 216 гривень. На гарнір пропонується пюре, відварений рис і гречана каша – вони обійдуться до 44 гривень за порцію.
Салати коштують від 32 до 90 гривень. Найдорожчі – "Царський" з сьомгою і "Капрезе" з моцарелою. Омлет коштує 42 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Овочевий шашлик – 67 гривень, деруни – 93 гривні за порцію.
Філе судака в томаті з овочами – 97 гривень, рибні котлети – 43 гривні, відварене філе судака – 84 гривні. Котлети зі свинини – 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна – 51 гривня, котлета по-київськи – 58 гривень.
Доступні за ціною і десерти: желе коштує 33 гривні, десерт "Білосніжка і сім гномів" – 63 гривні, шматочок чізкейку – 39 гривень.
Коментарі - 0